Sponsoren

Brouwcafe De Molen Bodegraven

Brouwcafe De Molen Bodegraven

Webmaster KRAS

juli 7th, 2020

No comments

SPONSOR VAN DE MAAND: BROUWCAFÉ DE MOLEN

Brouwcafé De Molen is ondertussen niet alleen in Bodegraven een begrip maar ook ver buiten de dorpsgrenzen. De brouwerij is een ‘craftbeer’ brouwerij en staat bekend om het uitgebreide aanbod eigen gebrouwen bieren. Niet voor niets dat De Molen al jaren bij de top 100 van beste brouwerijen wereldwijd hoort.

Naast de grote verscheidenheid aan bieren kun je bij Brouwcafé De Molen ook terecht voor een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Naast bier brouwen kunnen ze ook zeer goed koken, waarbij in verschillende gerechten het bier wordt toegepast.

Ben je benieuwd naar de brouwerij? De Molen biedt diverse arrangementen aan en er worden ook rondleidingen gegeven. Dit maakt Brouwerij De Molen een zeer geschikte locatie voor een besloten feest.

Ook thuis genieten van een speciaalbiertje? De Bierwinkel biedt een ruim assortiment craft- en speciaalbieren aan. Ook kun je er merchandise van Brouwerij De Molen kopen.

De bierwinkel is open van woensdag t/m zaterdag van 12:00 – 17:00. Het Brouwcafé is van woensdag t/m zondag open vanaf 12:00 voor lunch en diner, of uiteraard een borrel.

Breng zeker eens een bezoekje aan De Molen aan de Overtocht in Bodegraven en laat je verrassen. Cheers!

Comments are closed.