Ledenavond

Tijdelijke stop op verhuur KRAS

We krijgen redelijk veel aanvragen voor het afhuren van KRAS. Hartstikke leuk natuurlijk, we houden zelf ook van een feestje! Maar het afhuren van KRAS is niet ons hoofddoel. Korte uitleg:

Helaas bestaat het KRAS-bestuur (nog) uit een klein clubje mensen en kunnen we niet alle aanvragen toezeggen. We zijn namelijk altijd met 2 bestuursleden op een besloten feestavond in KRAS aanwezig. Het is best wat werk om een verhuuravond in KRAS netjes te verzorgen qua voorbereiding, contact, inkoop, barbezetting, opruimen en facturatie.

Daarom hebben we besloten dit seizoen (2022-2023) KRAS niet te verhuren voor een besloten feestavond (Ledenavond). Als we nieuwe bestuursleden krijgen (we zijn hard op zoek!!) zijn we flexibeler in planning en bezetting en kunnen we KRAS misschien weer gaan verhuren.

Gelukkig staan er weer leuke activiteiten op de KRAS agenda, dus zien we je vast gezellig aan de bar in Sociëteit KRAS!

———————————————————

Voor misschien volgend seizoen Sept 2023/2024:

Het is mogelijk om als KRAS-lid de sociëteit voor een gezellige middag en/of avond af te huren. Wij noemen dat een Ledenavond. Afhuren kan alleen binnen het KRAS-seizoen dat loopt van september tot eind mei en op basis van beschikbaarheid. Hieronder lees je de info en voorwaarden voor het afhuren van Sociëteit KRAS.

Regels KRAS afhuren:

  • Dit kan voor je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, huwelijk, vergadering of condoleance.
  • Je moet minimaal 1 jaar lid van KRAS zijn.
  • Gebruikelijke huurtijd van 16:00 uur tot uiterlijk 00:00 uur op vrijdag- en zaterdagavond en van 14:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur op zondag.
  • Andere tijden en doordeweekse dagen in overleg.
  • Tijdens de Ledenavond zijn er altijd 2 bestuursleden van Sociëteit KRAS aanwezig om je te assisteren. Zij staan in principe achter de bar, maar als je het leuk vindt kan je natuurlijk ook zelf een biertje tappen of eigen mensen achter de bar zetten.

Voor de Ledenavond geldt de volgende vergoeding:

  • Huursom bedraagt € 325,- (inclusief 2 personen van het KRAS bestuur)
  • De huursom dient als vergoeding voor het gebruik van het gebouw van Sociëteit KRAS, de geluidsinstallatie, inboedel, gas, water, elektra en koolzuur.
  • De borg is € 500,- en wordt na afloop verrekend met de kosten.
  • Prijsindicatie per consumptie is afhankelijk van de geldende muntprijzen.

AANVRAGEN & MEER INFO

Voor het aanvragen van een Ledenavond of meer informatie kun je contact opnemen met het KRAS bestuur. We proberen altijd binnen 1 week te reageren. Nieuwe aanvragen voor het afhuren van KRAS kunnen helaas niet worden ingediend voor het seizoen 2022-2023.

Soos kras